Dekor Cam’dan Enflasyonla Topyekün Mücadeleye Destek

HALKA HİZMET, HAKKA HİZMET

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2019 11:24
Dekor Cam’dan Enflasyonla Topyekün Mücadeleye Destek

Dekor Cam Enflasyonla Topyekün Mücadeleye destek vererek ‘Türkiye Kazanacak’ dedi.

Halka hizmet, hakka hizmet, düşüncesi ile kar amacı gözetmeden, bizimle iletişim kuran en küçük esnaftan en son tüketiciye kadar her kesime hizmet etmeye çalıştık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz diyen Dekor Cam yetkilileri, “Her şey güzel olacak, bu hep birlikte olacak, düşüncesi amacındayız” dedi.

Mücadele kapsamında yaptıkları destekleri aktaran yetkiler; “ Dolar kuru artışından kaynaklı. Artan enerji maliyetlerini (Elektrik, motorin v.b gibi) ürünlerimize yansıtmadık. Yılbaşından sonra asgari ücrete gelen artışı, artan işçilik maliyetlerimizi, ürünlerimize yansıtmadık. Bu kampanya da, 6 mm ve 8 mm olarak piyasada en çok işlem gören renkli ve şeffaf cam grubunda, temperli kırılmaz balkon camlarında, PVC sektöründe kullanılan ısıcam cam grubu ürünlerde, alüminyum dış cephe kaplama cam gruplarında fiyat düşüşüne gittik. Minimum kazanç ve süreklilik düşüncesi ile fiyatları olabilecek en düşük seviyeye indirdik. Ödeme açısından; kredi kartlarına taksitle satışa, 12 aya kadar taksitle ödeme kolaylığı getirdik. Halka hizmet, hakka hizmet, düşüncesi ile kar amacı gözetmeden, bizimle iletişim kuran en küçük esnaftan en son tüketiciye kadar her kesime hizmet etmeye çalıştık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Her şey güzel olacak, bu hep birlikte olacak, düşüncesi amacındayız” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.