Deli Hikmet’le Yollar Ayrıldı

Isparta Emrespor’da Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar’la sürpriz bir şekilde yollar ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 17:06
Deli Hikmet’le Yollar Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor’da 2. yarının açılış maçında Kocaelispor’la deplasmanda 2-2 berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor.

2-0 öne geçtikleri maçta skoru koruyamayan ve bir de penaltı pozisyonundan yararlanamayan kırmızı-siyahlılarda, sürpriz bir şekilde “Deli Hikmet” lakaplı Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar’la yollar ayrıldı. Henüz lisansçı çıkmayan Şıktaşlılar’ın Kocaelispor maçında 2 penaltıyı gole çeviren kaptan Emin’in yerine Caner’e atış yaptırmasından dolayı böyle bir kararın alındığı iddia edildi.

Emrespor’da Şıktaşlılar’la sadece 1 maçta yolların ayrılması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.
Bu arada Isparta Emrespor Kulüp Başkanı Kemal Demirelli, ele geçen fırsatı değerlendiremediklerini söyledi. 2-0’lık üstünlüğü koruyamadıklarını ve bir de penaltı pozisyonundan yararlanamadıklarını belirten Demirelli, “Hocamızla anlaşamadık ve yollarımızı ayırdık.

Takımın başına en kısa sürede bir teknik adam getireceğiz. Şu an takımımız Büyük Isparta Oteli’nde konaklayacak. Büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle her maçımız bir dönüm. Bu sezon ligi en iyi yerde bitirmeliyiz” dedi.

Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar, çok büyük hayallerle geldiği Isparta’dan dün öğle itibariyle ayrıldığını belirterek, “Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Emin 2 penaltıyı gole çevirdi. 2. penaltısında kaleciye çarparak gitti. Caner’de iyi bir futbolcu, onu onure etmek için ona attırdım. Futbol sonuçta bu penaltılar kaçar. Isparta Emrespor’a başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Kararlarına saygılıyım. Sevincim lisansımın çıkmaması oldu. Çünkü bu sezon başka bir takımı çalıştıramayabilirdim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum