Demirel CHP'ye Destek İstedi Mi?

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Demokrat Parti'nin yerel seçimlerde CHP'nin adayı SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. çakamkçı'yı desteklemesi yönünde telkinlerde bulunduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2013 13:08
Demirel CHP'ye Destek İstedi Mi?

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Isparta'da Demokrat Parti'nin CHP'yi desteklemesi yönünde telkinlerde bulunduğu siyasi kulislerde uzun süredir konuşuluyordu.

Demokrat Parti Basın Sözcüsü Ömer Levent, konuyla ilgili ", “Parti olarak şu an kimseyi desteklemeyeceğimizi belirtmek isterim. Genel Başkanımız seçime tek başımıza girmemizi söyledi" dedi.

Levent, "Sayın Demirel yerel seçimlerde CHP’nin desteklenmesini istemiş. Bu söylem Demirel’in eşi Nazmiye hanımın vefatından sonra ortaya çıktı. Hatta DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Demirel’in Barla’daki evinde buluştular. CHP’nin cenazeye tam kadro katılması sanırım bunda etkili oldu” diye konuştu.

Öte yandan Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel bugün memleketi Isparta'ya geliyor. Isparta'da 2 gün kalacak olan Demirel'in Demokrat Parti'nin kurmaylarıyla ve köklü isimleriyle de bir araya gelerek seçim değerlendirmeleri yapacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum