Demirel ile Erbakan Arasındaki Fark

Ispartalı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e saldırı,bu kez Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'den geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 15:39
Demirel ile Erbakan Arasındaki Fark

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, vefat eden eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan ile 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i kıyaslerken çok ilginç bir yorum yaptı. Ergün, "Demirel için gölgesinde ot bitmiyor" dedi.

Kocaeli'nde Radyo Marmara’ya konuk olan Bakan Ergün,  Liderlerin etrafından siyasete kazandırılmış kişilere bakalım. Türk siyasetinde liderlerin etrafından yükselmiş söz sahibi olmuş kaç adam var? Demirel’in etrafından Türk siyasetinde adam var mı? Demirel’in etrafından kaç kişi yetişti de ülkenin siyasetinde ekonomisinde ülke de önemli rol üstlendi. Âmâ öbür taraftan bakıldığında Erbakan Hoca’nın etrafından çıkan siyasilere bakın. Teşkilatçılığı, siyasette hizmet yapmayı ondan öğrendik. Bugün yaptığımız siyasete bile çok büyük katkısı oldu. Bir çizgi var bakın kaç adam yetişiyor, bir çizgi var gölgesinde ot bitmiyor' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum