'Demirel Programı Yüzeysel Bulduğu İçin Katılmıyor'

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, "Demirel programı yüzeysel bulduğu için katılmıyor" iddiasında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2011 12:58
'Demirel Programı Yüzeysel Bulduğu İçin Katılmıyor'

Isparta'da 2 yıl Valilik yapan ve 12 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili seçilen Ali Haydar Öner, ilginç bir iddia ortaya attı.

SDÜ'nün akademik yıl açılış ve kapanış törenlerinde mülki idare amiri sıfatıyla birçok kez bulunduğunu belirten Öner, "SDÜ bütün Ispartalılar'ın, herkesin üniversitesidir. SDÜ, açılış ve kapanış törenlerinde teamüller oluşmuş bir üniversitedir. Bilindiği gibi SDÜ'nün açılış törenlerinde de kapanış törenlerinde de konferanslar, toplantılar, seminerler olurdu. Ama 2010- 2011 kapanış töreninin yüzeysel bir program olduğu görülüyor. Sayın rektörün Üniversite teamüllerini göz ardı etmesi sayın Süleyman Demirel'in ziyaret programının iptaline neden olmuş olabilir" diye konuştu.

Üniversitenin yeni rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun dışarıdan gelen bir rektör olmadığını, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde dekanlık yaptığını hatırlatan Öner, "SDÜ'nün içinden gelen bir rektör teamülleri bilip uygulamalıdır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum