Demirel'e İhanet Etti!

SDÜ Rektörülüğü'ne Layık Olmadığını Gösterdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2015 12:58
Demirel'e İhanet Etti!

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun SDÜ Rektörülüğü'ne layık olmadığını ileri sürdü.

Öner, İbicioğlu'nun AK Parti İl Kongresine katılmasını eleştirerek "Gerçek kamu görevlisiyse dürüst, yasaların öngördüğü sıfatlara uygun biriyse zaten parti kongrelerine katılmaz. SDÜ Rektörü o üniversiteyi kurana nankörlük etmiş bir adamdır. Isparta'ya nankörlük etmiş bir adamdır. Bilimsel ahlaka yakışmayacak şekilde üniversitenin genel sekreterini görevden almış, haksız muameleye tutmuş bir adam" ifadelerini kullandı.

SDÜ'de yaşanan taşeron işçi sancısının başlıca sorumlususunun da Rektör İbicioğlu olduğunu ileri süren Öner, "Rektör önce büroda çalışacak adam alıyor, hükümet emir verince de o adamı alıp temizlik işçiliğine gönderiyor. Onları bürolarda çalıştıran sensin. Neden kadrolara eleman almıyorsun?" diye sordu.

İbicioğlu'nun daha önce bir cemaatle adının anıldığını kaydeden Öner, "Şimdi onu inkar ediyor. AKP kongrelerine giderek yeniden rektör seçilmek istiyor. Seçilebilirler, AKP için de sakınca yok. Emaneti ne zaman ehline veridler ki, şimdi versinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum