'Demirel'e Sahip Çıkalım' Mitingini İstemedi

Başbakan Erdoğan'ın Süleyman Demirel için sarf ettiği sözleri protesto için 'Demirel'e sahip çıkalım' mitingi düzenleme kararı alan Demokrat Parti (DP), bu girişimden şimdilik vazgeçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 10:00
'Demirel'e Sahip Çıkalım' Mitingini İstemedi

Partinin İl Başkanı Hüseyin Dede, ertelemeye gerekçe olarak, Demirel'in kendisi üzerinden siyaset yapılmasını istememesini gösterdi.

Dp'nin, Isparta'da diğer partilerin de desteğini alarak, Başbakan'ın meydanlarda Süleyman Demirel'i hedef alan açıklamalarına yanıt vermek amacıyla Demirel heykeli önünde yapmayı planladığı 'Demirel'e sahip çıkalım' mitinginden vazgeçildi. Konuyla ilgili parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Dp İl Başkanı Hüseyin Dede, Süleyman Demirel'in kendisi üzerinden siyaset yapılmamasını istemesi nedeniyle bu eylemi ertelediklerini söyledi. Dede, Başbakan'ın Isparta'da miting düzenleyecek olması nedeniyle de şimdilik bu girişimden vazgeçtiklerini aktardı.

İktidar partisinin genel başkanının Seçim malzemesi olarak kendisine Süleyman Demirel'i seçtiğini aktaran Dede, şunları söyledi:

"Memleketimizin yetiştirdiği bu büyük değere gittiği her yerde saldırdı. Bundan cesaret alan AK Parti'nin Isparta teşkilatları ve milletvekili adayları da bu kervana katıldı. Isparta Dp teşkilatları olarak bizler de memleketimizin yetiştirdiği bu büyük değere sahip çıktık. Bizlere teşkilatlarımız başta olmak üzere MHP, CHP, BBP, HAS Parti ve DSP'den, şehrimizdeki birçok sivil toplum kuruluşundan, ayrıca partilimiz olan olmayan, hatta hemşehrimiz olmadığı halde sayın Demirel'e yapılanları hazmedemeyen ülkemiz insanlarından açık destek geldi."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum