Demirel’in Eserine Sahip Çıktı!

Demirel’in Eserine Sahip Çıktı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2018 18:07
Demirel’in Eserine Sahip Çıktı!

Muhalefetin ‘Demirel düşmanlığı’ ile suçladığı AK Parti kadroları Isparta’dan Demirel mesajları verdi. Başbakan Binali Yıldırım, 27 Mayıs sürecini hatırlatarak Demirel’i andı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Süleyman Demirel Üniversitesi’ne yaptıkları yatırımları anlatarak “Üniversiteyi biz yaptık” dedi. 

 Konuşmasının başında Süleyman Demirel’i anan Binali Yıldırım, 27 Mayıs darbesini hatırlatarak merhum Adnan Menderes'i de unutmadı. Aynı darbe girişiminin 15 Temmuz’da da yapılmaya çalışıldığını kaydeden Başbakan Yıldırım, “15 Temmuz’da Türkiye sevdalısı milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı da öldürmek istediler. Ama aziz milletimiz, Isparta o gece ayaktaydı, meydanlardaydı, ay yıldızlı bayrağı indirmedi. Ezanları dindirmediniz, alçaklara geçit vermediniz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşmasında son 16 yılda Isparta’ya önemli eserler kazandırdıklarını hatırlatarak Süleyman Demirel Üniversitesi’ne yaptıkları yatırımı anlattı. Erdoğan, Demirel’in eserine sahip çıkarak “. Bir üniversite şehri olan Isparta’da barınma ihtiyacını karşılamak için 7 bin kişilik yurt yaptık. Üniversiteyi Isparta’ya biz getirdik.  Bu yıl 4 bin kişilik yurt daha açacağız. Bunlara 3 bin 500 kişilik kapasite daha ekleyeceğiz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum