Demirel’in Hizmetlerinin Üzerine Bir Taş Konulmadı

Demirel’in Hizmetlerinin Üzerine Bir Taş Konulmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2015 13:09
Demirel’in Hizmetlerinin Üzerine Bir Taş Konulmadı

Demokrat Parti’yi ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, son 13 yıldır Isparta’da 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in hizmetlerin üzerine bir taş konulmadığını ileri sürerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Isparta’ya sunduğu hizmetlerin üzerine bir hizmet koyma yarışındayız” dedi.

7 Haziran milletvekilliği seçimleri için partiler çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, dün Demokrat Parti il yönetimi ve milletvekili adaylarını ziyaret etti. Ziyarette Demokrat Parti Milletvekili Adayları Ömer Levent ve Ercan Turan da hazır bulundu. Ziyarette konuşan CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, siyasi partileri düşman olarak görmediklerini belirterek, Isparta’nın siyasi çekişmesine iyi bir örnek olması istediklerini bildirdi.

ISPARTA 3-5 SİYASETÇİNİN ÇEKİŞMESİNE KURBAN EDİLMİŞ
Isparta’nın 3-5 siyasetçinin çekişmesine kurban edildiğini savunan Dinçtürk, “Son 13 yılda bu iyice düşmanlık düzeyinde derinleşmiş. Ziyaretlerimizde görüyoruz vatandaşın dayanma noktası bitmiş. 5 dakika değil 1 dakika dayanacak gücümüz yok akıl sağlığımızı bozmak üzereyiz diyorlar. Burada hepimize görev düşüyor. Biz düşman değiliz. Isparta ve Türkiye bizim, başka da yerimiz yok. Isparta’da ortak aklı etkin hale getirmemiz lazım. Bu konuda mücadele etmek isteyen birçok insanımız var ama hem siyaset olarak uzaklaştırılmışlar hem de kişisel ihtiraslara kurban edilmişler” dedi.

ISPARTA’NIN SPORDA İDDİASI KALMADI
Öte yandan Isparta’nın sporda bir iddiasının kalmamasına üzüldüklerini belirten Dinçtürk, “1942’de Merkez Gençlik Spor Kulübü kurulmuş. Duygusal desteklerle ayakta kalmaya çalışan bir kulüp. Maalesef Ispartaspor gitti” şeklinde konuştu.

DEMİREL’İN HİZMETLERİNİN ÜZERİNE TAŞ KOYMA YARIŞINDAYIZ
Diğer taraftan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Isparta’ya sunduğu hizmetlerin üzerine bir hizmet koyma yarışında olduklarını ifade eden CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Son 13 yıldır bu hizmetlerin üzerine bir taş konulduğuna biz şahit olmadık. Böyle bir şey de yok. Biz Isparta’yı ayakta tutacağız.

İSLAMKÖY ACİLEN BELEDİYE OLMALI
Geçen gün Külliye’yi ziyaret ettim. Demirel dünya tarafından kabul edilen bir isim. Oradaki anı defterine sadece ‘fevkalade’ yazdım. İslamköy’den belediyelik alındı. Acilen oranın belediyeye dönüştürülmesi lazım. Belde olması için nüfustan öte ekonomik ve kültürel markası olması lazım. Türkiye’nin önemli tarihine tanıklık etmiş ve siyasetini yürütmüş bir insan için oranın belediye olması gerekiyor. Sayın Demirel’e uzun ömürler diliyoruz. Isparta’ya katkılarına biz de katkılar ekleyeceğiz.”

ISPARTASPOR’U DİBE ÇÖKTÜRENLERDEN HESABINI SORACAĞIZ
Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Yalçınkaya da ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür etti. Sözlerine Ispartaspor’a değinerek başlayan Yalçınkaya, “Ispartaspor gittiyse Isparta dibe çöktü. Ispartaspor’u dibe çöktürenlerden hesabını soracağız” dedi.

KONUŞAN TÜRKİYE DİBE VURMUŞ VAZİYETTE
Öte yandan tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu vurgulayan Yalçınkaya şunları söyledi: “Sayın Demirel’in 1980 yılından sonra başlattığı ‘Susan Türkiye değil konuşan Türkiye’ sözü var. Konuşan Türkiye dibe vurmuş vaziyette. Biz konuşmak ve tartışmak mecburiyetindeyiz.

2. MİLLİ ŞEF BANK ASYA’YA EL KOYDURDU
Sayın Şevket Demirel’in fabrikalarına 2003 yılında el konuldu. Sayın Genel Başkanımız, İkinci milli şef ilan etti Tayyip Erdoğan’ı. Bu yüzden yatırımlar gecikti, sanayici ürktü. Şimdi de Bank Asya’ya el konuldu. Demokrat Parti olarak haksızlığa uğramış tüm kesimlerin yanındayız.

MENDERESCİLİK FİGÜRÜ OYNAMASIN
Ezanın Türkçe okunmasını Demokrat Parti ve CHP gerçekleştirmiştir. Kimseyi din düşmanı ilan etmek ve bu şekilde ucuz kahramanlık yapmak doğru değildir. İktidar yanlış yapmaktadır. Demokrasinin beşiği Isparta’dan ders vereceğimizi ve yargı nezdinde hesap soracağımızı unutmasın. Onun teminatı biziz. İşine gelince sahte Menderescilik figürü oynamasın.”

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi şeklinde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum