Demirelle Vedalaşıyoruz

Demirel’in naaşı merkezden geçirilecek İslamköy’e otobüs seferleri düzenlenecek...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2015 16:28
Demirelle Vedalaşıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Süleyman Demirel için Isparta’da düzenlenecek olan törenlere hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Isparta Belediyesi de bu kapsamda Isparta şehir merkezindeki çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da İslamköy’de gerçekleştirilen çalışmalara katılıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı dolayısıyla oldukça üzgün olduklarını söylerken, Demirel’in daima bugüne kadar ülkeye kazandırdığı hizmetleriyle anılmaya devam edileceğini kaydetti.

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için cuma ve cumartesi günleri Ankara ve Isparta’da düzenlenecek olan cenaze töreni programı hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Demirel’in naaşının Cuma günü saat 16.30’da şehir meydanından geçirileceğini ve Ispartalı hemşehrilerinin, vedalaşma ve helalleşme şansı bulabileceklerini söyledi. Günaydın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın naaşı Cuma günü saat 16.00’da kendi adını taşıyan havalimanına gelecek. Cumhurbaşkanımızın naaşı buradan alınarak Isparta şehir merkezinden geçirilerek İslamköy’e ulaştırılacak. Cumhurbaşkanımızın naaşı 16.30 civarında Mimar Sinan Caddesi, Aksu Caddesi ve Çevre Yolunu takiben İslamköyköy’e götürülecek. Bu bir anlamda İslamköy’e gelemeyecek olan Ispartalılarla Sayın Cumhurbaşkanımızın bir vedalaşma, helalleşme anlamı taşıyacak” dedi.

Diğer taraftan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Cumartesi günü İslamköy Şehriban Hatun Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazının kılınacağını söylerken, burada namaza katılmak isteyen Ispartalılar için de Belediye İşhanı önünden İslamköy’e ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini belirtti. Günaydın, “Cenaze namazına katılmak isteyen ancak ulaşımda sıkıntı çekecek olan vatandaşlarımız için cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren Belediye İşhanı önünden İslamköy’e ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Otobüslerimiz vatandaşlarımıza Isparta-İslamköy arasında ulaşım yardımında bulunacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum