Demirören: Motta ve Almeida Ceza Almamalı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili konuşurken Motta ve Almeida'nın ceza almaması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2013 13:30
Demirören: Motta ve Almeida Ceza Almamalı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gündemin sıcak konularını %100 Futbol'da değerlendirdi.

"KARTLARI İPTAL EDİLEBİLİR"
Yıldırım Demirören, Kasımpaşa maçında tribünden sahaya atlayıp Manuel Fernandes'e saldıran taraftara saha içinde sert müdahalede bulunan Ramon Motta ve Hugo Almeida'nın kırmızı kartlarının iptal edilebileceğini açıkladı. Takım arkadaşlarını darp eden Mustafa Özel'e tekme attıkları gerekçesiyle Motta direkt kırmızı, Almeida da ikinci sarı karttan oyun dışı kalırken, Demirören TFF yönetimi olarak iki oyuncuya af kararı verebileceklerini söyledi.

HOLLANDA ÖRNEĞİNİ VERDİ
Demirören, "Almeida ve Motta'ya gösterilen kartlar yerden göğe kadar doğru. Kurallara uyulmuştur. Ancak Hollanda'da buna benzer bir olay yaşandı. Hollandafederasyonu cezayı nasıl, neden kaldırdı, bunu araştırıyoruz. Benim fikrim herhangi bir ceza vermemek" dedi."

RABİA İŞARETİ SİYASİ BİR İÇERİK DEĞİL
Yine kendi görüşünün, Kasımpaşalı oyuncu için disiplinin mekanizmasının çalıştırılması yönünde olduğunu belirten Demirören, Atatürk ve Mandela tişörtleriyle ilgili de, "İzin alınması gerekiyordu" dedi. Demirören, bir soru üzerine, 'Rabia' işaretinin siyasi bir hareket olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.