Demokrasinin Kalesi Isparta 'Hayır' Diyecek

Vatan Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen panele Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Hasan Korkmazcan, emekli astsubay Oktay Yıldırım ve avukat Yıldırım Çavuşovalı katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, “Isparta demokrasinin kalesidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2017 22:32
Demokrasinin Kalesi Isparta 'Hayır' Diyecek

Vatan Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen hayır paneli Cuma günü 17:00’de Kocatepe Kahveevi Konferans Salonunda gerçekleşti. Panele Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şule Perinçek, Hasan Korkmazcan, Harp Malülü Emekli Astsubay Oktay Yıldırım ve Avukat Yıldırım Çavuşovalı katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir, Isparta’da yürütülen hayır çalışmalarını anlatarak; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedik ve CHP, Demokrat Parti, Vatan Partisi olarak ortak çalışma kararı aldık. İlçelere, beldelere, köylere, mahallelere hep birlikte gidiyor ve bu Anayasa Değişikliğinin Türkiye için nasıl bir tuzak olduğunu anlatıyoruz. Öncelikle belirteyim ki; halkımız meselenin farkındadır ve 16 Nisan’da gereken cevabı verecektir” dedi.

DEMİRALAYLARI YETİŞTİREN ISPARTA…

TBMM eski Başkanvekili ve Anavatan Partisi’nin Denizli eski milletvekillerinden olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan da Isparta’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Isparta benim için gerçekten özel bir yer. Burada Demokrat Gazetesi’nde, Isparta Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptım. İmam Hatip’i burada okudum. Isparta demokrasi açısından önemli bir merkezdir. Hafız İbrahim Demiralayları, Süleyman Demirelleri yetiştiren bir memleket” diye konuştu.

Korkmazcan, Anayasa değişikliği ile bölücü ve gerici bir Anayasa yapılmak istendiğini ileri sürerek “Türk milleti buna izin verir mi? Hafız İbrahim Demiralayları yetiştiren Isparta buna izin verir mi?” diye sordu.

ISPARTA’NIN GÜL KOKUSU VATAN KOKUSUDUR

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Şule Perinçek ise “Isparta benim memleketim. Yayla Mahallesi’nde ninem Hacer’den halıya düğüm atmasını öğrendim. O halıya attığım düğümler vatan sevdasının düğümleri oldu. Gül bahçelerinde içime çektiğim gül kokuları vatan sevdasının kokusu oldu. Memleketim de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Perinçek, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halk Oylamasına sunulan maddeleri tek tek değerlendirerek Ispartalılardan sandıkta hayır demelerini istedi.

TÜM YETKİLER TEK ADAMA

Panelistlerden Avukat Yıldırım Çavuşovalı da Anayasa Değişikliği sonrasında bir tek adam rejiminin kurulacağını ileri sürerek “Bütün maddeler tuzak. Tüm yetkilerin tek adama verileceği, kendisini yargılama yetkisi olan Anayasa Mahkemesi üyelerini bile kendisinin atayacağı bir rejimden söz ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE SİLAHLI BİR GÜÇLE KARŞI KARŞIYA

Harp Malülü Emekli Astsubay Oktay Yıldım da konuşmasında “Bu sistemde en büyük tehlike Türkiye’nin silahlı bir güçle karşı karşıya gelme tehlikesidir. Birinci dünya savaşından sonra Türkiye ilk kez ve bu kadar ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya kalmıştır. Emperyalist güçlerin tek adam üzerinden ülkeyi ateşe atma hedeflerine karşı kapı kapı gezerek neden hayır denilmesi gerektiğini anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Oktay Yıldırım, kitaplarını imzalayarak okurlarıyla sohbet etme imkanı buldu.

Düzenlenen panele CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi’nden de yöneticiler katıldı.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum