Demokrat Gazetesi İnstagram’da!

Isparta’nın ‘En İyi Yerel Gazetesi’ Demokrat, kentteki gelişmeleri sosyal medya kanallarıyla da kamuoyuna ulaştırmaya devam ediyor. Demokrat Gazetesi etkin bir sosyal medya aracı olan İnstagram’da da okuyucularıyla buluşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2017 12:39
Demokrat Gazetesi İnstagram’da!

Isparta’nın en köklü gazetesi olma özelliği taşıyan ve En Isparta Halk Oylamasında Isparta’nın En İyi Yerel Gazetesi olma unvanını kazanan Demokrat Gazetesi, sosyal medyada da etkin bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Günümüzde daha geniş kitlelere hitap edebilen sosyal medya kanallarından olan İnstagram’dan da Demokrat Gazetesi takip edilebilecek. Kentin en iyi internet haber portalı olan Ajans32 Anlık Haber Sitesi ile güçlerini birleştiren Demokrat Gazetesi, anlık haberlerle de İnstagram’da takipçileriyle buluşacak. Demokrat Gazetesi’nin İnstagram hesabına demokrat_gazetesi adresinden ulaşılabilirsiniz.

https://www.instagram.com/demokrat_gazetesi/

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.