Demokrat Parti Aksu’da aday çıkardı

Demokrat Parti Aksu’da aday çıkardı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2019 10:14
Demokrat Parti Aksu’da aday çıkardı

Türkiye’nin köklü siyasi partilerinden olan Demokrat Parti, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Isparta’nın Aksu İlçesi’nde aday çıkarttı. DP’nin adayı emekli Devlet Memuru Mehmet Vehbi Oğuz oldu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde adaylarını açıklamaya devam ediyor.  Bu kapsamda Demokrat Parti’de Aksu’da aday olarak Mehmet Vehbi Oğuz’u belirledi. Emekli devlet memuru olan Oğuz, ‘Aksu sevdasına inanarak bu yola çıktık’ dedi. 

DP Isparta İl Başkanı Selçuk Özkan, dün düzenlediği basın toplantısında partisinin Aksu adayını kamuoyu ile paylaştı. Aday olarak Aksu’nun sevilen isimlerinden Mehmet Vehbi Oğuz ile seçime gireceklerini açıklayan Selçuk Özkan: “Bizlere ne mutlu ki bir adayımızı daha kamuoyu ile paylaşıyoruz. Aksu’dan güzel bir sonuç bekliyoruz. Demokrat Parti’nin sesini tekrar duyuracağız. Mehmet Vehbi Oğuz beye inanın sonuna kadar güveniyorum.” Dedi.

SEVDAYA İNANANLAR, GÖNÜL SEVDASINDAN VAZGEÇMEZ

DP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı Mehmet Vehbi Oğuz ise şu açıklamayı yaptı: “Aksu sevdasına inandık. Sevdaya inananlar, gönül sevdasından asla vazgeçmezler. Aksu bizim gönül sevdamızdır. Bizler, bize inananları asla yarı yolda bırakmayız. Biz Aksu’yu ve Aksuluları seviyoruz. Menfaatçi insanlarla bizim işimiz olmaz. Aksu’ya bir şey katabilir miyiz diye yola çıktık. Bize destek veren herkese sonuna kadar teşekkür ediyorum.  Arkamızda adam gibi dik duran insanların olduğunu bildiğim için yola devam ediyorum. Hizmet için namzetliğe adaylığımı açıklıyorum. Ne cebimizi düşündük, nede başkasının değirmenine su taşımayı düşündük. Sadece Aksu’yu düşündük. Aksu’nun bir adım yol alması için el – ele, gönül gönüle vereceğiz. Niyet halis, akıbet hayır olur inşallah. Allah yükü ağır olanlara yardım eder. Engel tanımadan, Allah korkusuyla çalışacağız’ dedi. DP adayı Oğuz, uzun süre kamunun çeşitli kurumlarında çalıştıktan sonra emekli olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.