Demokrat Parti Bir Demokrasi Çınarıdır

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, partisinin bir demokrasi çınarı olduğunu kaydederek, “Kıratı Isparta’da Yeniden Şahlandıracağız” dedi. Levent, çok tartışılacak açıklamalarda da bulundu…

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2014 09:40
Demokrat Parti Bir Demokrasi Çınarıdır

Ajans32 Gazetesi yöneticilerini ziyaret eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, partisinin hem Isparta’da hem de Türkiye’de demokrasi çınarı olduğunu belirterek “Her şeyden önce Isparta’da Demokrat Parti’nin bayrağı inmez. Isparta demokrasinin beşiği diye anılır, demokrasinin çınarı ise Demokrat Parti’dir. Bu çınarın altında daha çok nesiller gölgelenecektir” dedi.

SİYASET UFUK İŞİDİR
Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına hız veren Ömer Levent, “Biz gençliğimizin verdiği avantajı kullanacağız. Bakış açımızla, vizyonumuzla siyasette genç ayrıcalığını Isparta’da ön plana çıkarıyoruz. Siyaset ufuk işidir. Isparta’ya ufku olmayanlar hizmet edebilir mi? İşte biz o gençliğimizin verdiği ufku, partimizin ve Isparta’nın tecrübeli isimleri ile buluşturarak hizmete dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.



GÜZEL BİR LİSTE YAPTIK
Öte yandan Belediye Meclis Üyeliği listesi ve İl Genel Meclisi listesinde de hem gençliğe hem de tecrübeye önem verdiklerini hatırlatan Levent, “Gençler ağırlıklı olmak üzere partimize hizmet etmiş ağabeylerimizin tecrübelerinden de faydalanmak istedik. Çok güzel bir liste yaptığımız kanaatindeyim’’ dedi.

1 NİSAN’DA ISPARTA’NIN ÜZERİNE GÜNEŞ FARKLI DOĞACAK
Açıklamalarında Isparta’ya hizmet edecek ekiplerinin donanımlı ve birikimli olduğunun altını çizen Levent, “Şimdi, herkes genel siyasetler üzerine bir takım tartışmalar yürütüyor. Oysa 30 Mart’ta başbakan seçmeyeceğiz. 30 Mart’ta belediye başkanı ve Isparta’yı yönetecek kadrolar seçeceğiz. Biz Isparta üzerine politika yapıyoruz, Isparta üzerine projeler geliştiriyoruz. İstiyoruz ki, Isparta hak ettiği yerde olsun. 1 Nisan sabahı Isparta’nın üzerine güneş bir başka doğacak. İşte o güneş hizmet güneşi, sevgi güneşi, hoşgörü güneşi olacak” diye konuştu.

SİYASİ ETİK OLSAYDI…
Öte yandan partisinden bazı kopuşların yaşandığı süreci de değerlendiren Ömer Levent, “Şimdi sayın Nuri Selçuk, helalleşme çağrıları yaparak gündeme gelmeye çalışıyor. Siyasetinde birazcık etik olsaydı, sayın Selçuk önce kendi partisiyle helalleşirdi. Daha önce de söyledim. Partisine haber verme tenezzülünde bulunmayan bir anlayış, ne kadar hizmet eksenli olabilir?” diye sordu.

TEKİN BAYRAM’IN HALİNE ÜZÜLÜYORUM
Yalvaç’ta yaşanan Tekin Bayram depremini de değerlendiren Levent, “Sayın Bayram elbette tecrübeli bir siyasetçi. Demokrat Parti ile yoluna devam etseydi, seçimleri kazanabilirdi. Ama Sayın Bayram da yokla kalmaya mahkum. Partisini yolda bıraktı. Ben onun haline üzülüyorum. AK Parti teşkilatını Başbakan’a şikayet ediyor, beni yalnız bırakıyorlar diye. Ne bekliyordun Sayın Tekin Bayram. Sen Partini yolda bırakmadın mı?” diye sordu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ajans32 İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli’de Levent’e çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum