Demokrat Parti'den Yerel Basına Tepki

DP Isparta il başkanı Hüseyin dede yerel gazetede yayınlanan yazıya karşı tepki gösterdi şöyle ki;

Yayınlanma:
Demokrat Parti'den Yerel Basına Tepki

DEMOKRAT PARTİ’DEN TEPKİ;

DP Isparta il başkanı Hüseyin dede yerel gazetede yayınlanan yazıya karşı tepki gösterdi şöyle ki;

21 Haziran 2011 tarihli Gülses gazetesinde  Sayın Bayram Aygün, Demirel kendi üniversitesine kütsümü? Başlıklı köşe yazısında :

1) 9.Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in mezuniyet törenine gelmeyişinin  siyasi mesajının Sayın rektöre değil siyasi kanatlarıdır…Demiş.

2) Sayın rektörün ister istemez bunun sebebinin kendisinin olabileceği yorumunu yaparak  alınmış olabilirmiş.

3) Sayın Aygün Sayın Demirel’i çocukluğundan tanıdığını bütün demeçlerini  okuduğunu yakından takip ettiğini ve Sayın Demirel’in bugünya siyasi lideri olduğunu Devasa büyüklüğünün, devlet adamlığının yanı sıra minik alınganlıklarının olduğunu,

4) Son S.D.Ü. rektörü seçilinceye kadar her dönem adını taşıyan üniversitenin rektörleri atamasında onayı ve görüşünün alındığını bu kez Sayın Haberal meselesinden dolayı kendisi ile temasa geçilmediğini,

5) Sayın Demirelin merhum Özal ile olan siyasi sürtüşmelerini ve Sayın Demirelin Merhum Özal ölümünden on yıl sonra mezarını ziyaret ettiğini.Oradaki bir demecini.yazmış sonuç olarakta:  'Küçük yanlışlardan dönmesini bilen hemşerimiz Sayın Demirel,bu yılki mezuniyet törenlerine sebebsiz katılmayışının hatasını anlayıp,yeni rektörü ziyaret edeceğini bununda tarihinin yakın olduğuna inandığını' belirtmiş.

Biz Demokrat Partililer olarak böyle bir köşe yazısını kınıyoruz. Çünkü  Aygün  gerçeklerden  habersiz bir şekilde  böyle bir yazıyı kaleme almıştır.

Aygün mademki Sayın Cumhurbaşkanımızı çocukluğundan beri tanıyor ve takip ediyor, devasa büyük devlet adamı ve bugünya çapında siyasi lider olduğunu biliyor Sayın Demirel’in şu veya bu nedenden dolayı  fikrinin alınmadan atama yapılamayacağını bilmesi lazımdı!
 
Sayın cumhurbaşkanımızın kişilere kırılarak kendi adını taşıyan büyük bir üniversite ve öğrencilerini yalnız bırakmayacağını da  bilmesi gerekirdi.

Her şeyden önemlisi son parağrafta yazdıklarını yani Cumhurbaşkanımız Demirel in sebebsiz katılmadığını, hatasını anlayıp rektörü ziyaret edeceği gibi laflar etmesi kendisinin kurduğu bu cümlenin seviyesizce olduğunu düşünüyoruz ve Cumhur başkanımıza ve Demokrat misyona hakaret sayıyoruz.

Aygün’ü de Sayın Cumhurbaşkanımızı siyasi polemiklere alet etmemesini kendisi üzerinden birilerine mesaj göndermemesini, haddini bilmesini istiyoruz.

9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel mezuniyet törenine ayağındaki  rahatsızlığından dolayı  katılamamıştır, merak edenlere duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.