Demokrat Partililer Baro Başkanını Ziyaret Etti

Demokrat Parti’nin genç adayı Ömer Levent, Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu’nu ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2014 15:44
Demokrat Partililer Baro Başkanını Ziyaret Etti

Demokrat Parti’nin genç adayı Ömer Levent, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Isparta  Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Gökmenoğlu’yla görüş alışverişinde bulunan Ömer Levent, yargının bağımsızlığını artık yitirdiğini ileri sürdü. Son zamanlarda yargıda yaşanan gelişmelerin kaygı verici olduğunu ifade eden Levent, “Avukatların avukata ihtiyaç duyduğu dönemde Demokrat Parti’ye ihtiyaç var. İlk olarak yerel iktidarı almak istiyoruz. Sonra bu başarımızı genel iktidarla taçlandırmak amacındayız. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Bu ekip ülkenin ve Isparta’nın yeni bir vizyona kavuşmasını sağlayacak kapasitededir” dedi.

HEDEFİMİZDE SAPMA OLMADI
Öte yandan Demokrat Parti’nin son yerel seçimlerde Isparta’da 17 bin oy aldığını hatırlatan Levent, “Amacımız ve hedeflerimizde asla sapma olmadı. Dün hangi inançla bu yolda olduysak bu günde aynı inanç ve güvenle yolumuza devam ediyoruz. Isparta halkının 2009 seçimlerinde bize gösterdiği teveccühe 2014 seçimlerinde de layık olmak istiyoruz. Isparta’nın her taşında Demokrat’ın emeği vardır. Bu emekleri daha da artırmanın peşindeyiz” dedi.

Ziyaretten dolayı Levent ve ekibine teşekkür eden Baro Başkanı Gökmenoğlu ise, genç ekibi takip ettiğini ifade ederek, başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum