Denetçilere Kar Maskeli Grup Saldırdı

Denetçilere Kar Maskeli Grup Silah ve Sopalarla Saldırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2016 15:43
Denetçilere Kar Maskeli Grup Saldırdı

Beyşehir Gölü'n de su ürünleri avlanma yasağı nedeniyle denetime çıkan su ürünleri kontrol görevlilerine yüzleri kar maskeli bir grup tarafından silahlı ve sopalı saldırıda bulunuldu.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Kıyak dede Mahalleler arasındaki sazlık alanda gizlenmiş içerisi balıkçı ağlarıyla dolu tekneler ile karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol görevlileri, su ürünleri avlanma yasağı Görevliler tespit ettikleri ağları toplamak isterken karadan bir araç içerisinden inen şüpheliler tarafından su ürünleri kontrol teknesine av tüfeğiyle ateş açıldı.

Kıyıya gelen görevlilere ellerindeki sopalarla saldıran yüzleri kar maskeli 8-9 kişi, daha sonra içerisi ağlarla dolu teknelerine binerek göl üzerinde gözden kayboldu.Açılan ateş sonucu su ürünleri kontrol teknesinin motor bölümü isabet alarak zarar gördü.

Bu nedenle kaçan kişilere takip yapılamazken, suya düşerek hafif yaralanan su ürünleri kontrol görevlileri Muammer Akbulut, Mustafa Yerli kaya,Bayram Öz demir ve Bülent Özal hastanede aldıkları darp raporu ile birlikte Hüyük ilçesindeki jandarma karakoluna giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.