Denetimli Serbestlik Yeni Yerinde

Denetimli Serbestlik Yeni Yerinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2017 14:27
Denetimli Serbestlik Yeni Yerinde

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın İstanbul Yolu üzerinde yeni yapılan Ekonomi Kampüsüne taşınması nedeniyle boşalan Mimar Sinan Caddesindeki binaya taşınan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü burada hizmet vermeye başladı. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, uzun yıllar hizmet verdiği Mimar Sinan Caddesindeki merkezinden İstanbul Yolu üzerinde yeni yapılan Ekonomi Kampüsüne taşındı. Oda, 12 Haziran tarihinden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Uzun yıllar Mimar Sinan Caddesindeki mülkiyeti kendisine ait 5 katlı binada hizmet veren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz Haziran ayında Mimar Sinan Caddesindeki binayı boşalttı. 

O BİNAYA DENETİMLİ 

SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINDI 

ITSO’nun taşınmasından dolayı boşalan binaya ise, kurulduğundan bu yana eski Adliye binası birinci katında hizmet veren, ancak yer darlığı sebebiyle daha uygun bir hizmet binası arayan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü taşındı. İki kurum arasında bu konuda yapılan görüşmeler iyi neticelendi ve kiralama konusunda iki kurum arasında sözleşme imzalandı. Bu doğrultuda söz konusu binada Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet vermeye başladı. 

TAŞINMA İŞLEMİ BİTTİ, 

HİZMET BAŞLADI 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının söz konusu bina ile ilişiğinin tamamen kesilmesinin ardından binada başlattıkları geniş kapsamlı bir tadilat çalışmasının sona ermesinin ardından geçtiğimiz hafta itibariyle taşınma işleminin de tamamlandığını ifade eden Isparta Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi müdürlüğümüz eski Adliye binası birinci katında hizmet vermekte olup, yerimiz oldukça dar ve yetersiz idi. Konuyu sayın Başsavcımıza aktardım ve daha iyi hizmet için daha geniş bir mekan bulunması talimatını verdiler. Bende bu doğrultuda araştırmalarımı sürdürürken, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni bir hizmet binası yaptırdığını ve mevcut yerini boşaltacağını öğrenerek Oda yönetimiyle irtibata geçerek gerekli görüşmeleri yaparak anlaşma sağladık. 

BİNA BAŞTAN SONA YENİLENDİ 

VE MODERN HALE GETİRİLDİ 

Bilindiği gibi o binanın mülkiyeti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ait. Dolayısıyla bizde görüşmelerimizi tamamladıktan sonra oda yönetimiyle kira protokolü imzaladık. Bu doğrultuda; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz Haziran ayında söz konusu bina ile ilişiğini tamamen kestikten sonra binada geniş kapsamlı bir tadilat çalışması başlattık. Binanın boya badanasından, elektrik ve bilgisayar aksamına kadar bina Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’müzün çalışma şekline göre restore edildi ve ardından biz de eski bulunduğumuz yerden yeni yerimize taşınarak orada hizmet vermeye başladık” dedi. 

“BURADA DAHA RAHAT BİR 

HİZMET İMKANINA KAVUŞTUK”

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, yapılan tadilat neticesinde birinci katta gelen evrak, ikinci katta infazla ilgili iş ve işlemler ile değerlendirme ve planlama çalışmaları, üçüncü katta bireysel görüşme odaları, dördüncü katta müdürlük makamı ve toplantı salonu, beşinci katta ise seminer salonunun bulunduğunu sözlerine ekledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.