Deniz Bank Gülkent Şube Aras'a Emanet

Üç yıldır Denizbank Burdur Şube Müdürlüğü görevini yürüten Aydil Sefa Aras, İstanbul Caddesi üzerindeki Denizbank Gülkent Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Yayınlanma:
Deniz Bank Gülkent Şube Aras'a Emanet

Bu zamana kadar görev yaptığı yerlerde başarılı hizmetlere imza atan Isparta Denizbank Gülkent Şubesi’nin çiçeği burnunda Müdürü Aydil Sefa Aras, Burdur’da olduğu gibi Isparta’da da aynı azim ve kararlılıkla çalışacağını söyledi.

Şube Müdürü Aras, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben, bankacılık mesleğime Denizbank Isparta Merkez Şube Müdür Yardımcısı olarak başladım. Sonra Yalvaç ilçemize Şube Müdürü oldum. 1 Eylül 2014 tarihinde Burdur’a atandım. Yaklaşık 3 yıldır Burdur’da görev yaparken geçtiğimiz ay Isparta’ya atandım. Aynı Burdur’da olduğu gibi Isparta’da da çiftçilerimiz başta olmak üzere, işadamı, sanayici, esnaf ve halkımızla uyumlu bir çalışma yapacağımıza yürekten inanıyorum. Kaldı ki, ben Ispartalıyım zaten” dedi.

DENİZBANK’A ISPARTALI MÜDÜR
1975 Isparta doğumlu olan Denizbank Gülkent Şubesi Müdürü Aydil Sefa Aras, merkez İstiklal Mahallesinden. Aras, evli ve 2 çocuk babası. Ajans32 ve Demokrat Gazetesi Ailesi olarak Müdür Aras’a yeni görevinde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum