Deniz Bisikletinden Düşen Genç Kız Boğuldu

Deniz Bisikletinden Düşen Genç Kız Boğuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 10:44
Deniz Bisikletinden Düşen Genç Kız Boğuldu

Eğirdir Gölü'nde bindiği deniz bisikletinden düşen 19 yaşındaki Mihriban Karalı boğuldu.

Yalvaç'ta oturan Mihriban Karalı yurtdışından izne gelen yakınları ve ailesiyle birlikte sabah saatlerinde Eğirdir Gölü kıyısına geldi. 2009 yılında Yalvaç Kaymakamlığı tarafından halk plajı olarak işletmeye açılan ve son 5 yıldır özel bir şirket tarafından işletilen Hoyran mevkiindeki plajda Mihriban Karalı ve kuzenleri iki deniz bisikleti kiralayıp suya açıldı. Saat 16.00 sıralarında kıyıdan 40 metre açıkta deniz bisikletinde ayağa kalkan Mihriban Karalı, dengesini kaybederek suya düştü. Yüzme bilmediği belirtilen Mihriban Karalı suda çırpınırken, yakınları kıyıdakilerden yardım istedi.

KALP MASAJI YAPILDI
Görgü tanıklarının iddiasına göre birkaç dakika sonra plajda görevli olduğu belirtilen kişi suya girdi. Bu kişinin sudan çıkardığı Mihriban Karalı'ya olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yaşam belirtisi göstermeyen Mihriban Karalı'ya kalp masajı yapan ekipler, ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada da müdahaleyi sürdüren ekipler Mihriban Karalı'yı yaşama döndüremedi.

Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde bekleyen yakınları Mihriban Karalı'nın ölüm haberiyle yıkıldı. Karalı'nın cenazesinin otopsinin ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.