DenizBank’tan İftar Yemeği

DenizBank, Isparta’da iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2013 11:53
DenizBank’tan İftar Yemeği

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumunda bulunan DenizBank, Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri, elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor.

Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

DenizBank bu kapsamda Isparta’da iftar yemeği verdi. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Barida Otel’de düzenlenen iftar yemeği; DenizBank Isparta Şube Müdürü Mesut Saraç, Gülkent Şube Müdürü Nizamettin Kayar, Tarım Bölge Sorumlusu Burhan Kurt, Tarım İl Müdür Yard. Taner Özkan, Ziraat Odası Başkanı ve tarım sektöründen firma ve birliklerin katılımıyla gerçekleşti.

DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada

DenizBank Isparta Şube Müdürü Mesut Saraç verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti.

Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Mesut SARAÇ, “DenizBank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumuluk projesi olarak bakıyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle tarım sektörünün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Üretici Kart’la ödemeler hasada erteleniyor

Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan DenizBank, bu hizmetlerinden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan “Üretici Kart” ile uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi hizmetler sunuyor. DenizBank’ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından dünyada bir ilk olan Üretici Kart’ın en önemli özelliği, yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına göre belirlenmesi.

“Üretici Kart”ın sunduğu avantajlar...

100’den fazla tarımsal ürüne hasat vadeli ödeme imkânı sunan Üretici Kart, çiftçinin tarımsal üretimiyle ilgili ihtiyaçlarına pratik finansal çözümler sunan bir ürün. Tahsisi çok kolay olan DenizBank tarımsal işletme kredisi, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek Üretici Kart ile üreticilerin kullanımına sunuluyor.

Üreticiler “Üretici Kart”larını,
Mazot (Petrol Ofisi bayilerinden, 5 ay vade 0 faizle mazot ve madeni yağ alma imkanı)
Gübre (Anlaşmalı tarımsal birlik ve kooperatiflerde 3 ay vade 0 faizle gübre alma imkanı)
Tarım İlacı, yem, tohum, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabiliyorlar.

Ayrıca,
Üreticiler Bağ-Kur pimleri için Üretici Kartlar’ına otomatik ödeme talimatı vererek hasata erteleyebiliyor,
Turkcell faturaları için Üretici Kart’a otomatik ödeme talimatı veren üreticiler, cep telefonu faturalarını sıfır faizle hasata erteleyip Üretici Kart borcunu hasat vadesinde ödeyebiliyorlar.

“Üretici Kart”ın üreticiye sağladığı fırsatlar...
Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
İhtiyaç duydukça kullanım yapılabilmesi kolaylığı vardır.
Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.
Erken ödeme imkanı sunar.
Anlaşmalı işyerlerinden Üretici Kart’ın sağladığı indirimlerden ve diğer alışveriş olanaklarından yararlanır.

Üretici Kart dışında özel faiz oranlı Traktör Kredisi, Arazi Alım Kredisi, Sera Yapım ve Bakım Kredisi ve Tarımsal İhtiyaç Kredisi de DenizBank’ın çiftçiler için sunduğu ürünler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.