Denizli Kent Konseyi Isparta'ya Model Oldu

Denizli Belediyesi Kent Konseyi, kurulma aşamasındaki Isparta Belediyesi Kent Konseyi’ne model oldu.

Yayınlanma:
Denizli Kent Konseyi Isparta'ya Model Oldu

Isparta Belediye Meclisi üyeleri, Denizli Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Uğur Büyükçulcu, Isparta’da kent konseyi kurulması için çalışma yürüttüklerini belirterek, “Konseyin kurulmasıyla alakalı meclis kararı var. Belediyenizin nasıl çalışma yürüttüğünü biliyoruz. Birçok örnek projeleri hayata geçirdiniz. Sizlerden yardım almaya geldik.” dedi.

Denizli Kent Konseyi Başkanı Çınar da toplumun bütün kesimlerinin katılımına özen gösterildiğini ifade ederek, “Konseyimizde sivil toplum kuruluşları, 170’e yakın dernek var. Engelliler, kadın, gençlik ve çocuk meclisleri var. Onlar için ayrı bir yönerge hazırladık. Herkesin katılımının sağlanması amacıyla hiçbir konuda sınırlama getirmedik. Böylelikle kimsenin itirazı olmadı. Herkese kapımız açık dedik ve uyguladık. İsteyene çalışma ortamı sunduk. Isparta’da da kent konseyi oluşturulması için elimizden gelen yardımları yapmaya ve deneyimlerimizi paylaşmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.