DEPREM... 1'i Ağır 267 Vatandaş Yaralandı

Isparta'da da hafif şekilde hissedilen depremin merkez üssü Gökçeada olarak belirlendi. Deprem 12:25'te meydana geldi ve 18 saniye sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2014 16:34
DEPREM... 1'i Ağır 267 Vatandaş Yaralandı

Isparta'da da hafif şekilde hissedilen depremin merkez üssü Gökçeada olarak belirlendi. Deprem 12:25'te meydana geldi.

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 6.5...

İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.

Isparta'da da hissedilen deprem İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı.

İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Gökçeada olan depremin büyüklüğü 6.5...

Çanakkale ve Edirne de iletişim hatlarında sıkıntı meydana geldiği belirtiliyor. Özellikle Çanakkale'de büyük panik yaşanıyor.

İlk belirlemelere göre can kaybı yok! Deprem paniğiyle balkonlardan atlayan ve yaralanan vatandaşların olduğu bildiriliyor.

AFAD'dan yapılan açıklamada Edirne ve Çanakkale'de bazı evlerde çatlaklar olduğu, Gökçeada'da bazı evlerde küçük çaplı hasarlar meydana geldiğini açıkladı.

Tekirdağ'da da 2 caminin minare teperlerinde yıkıklar oluştuuğu kaydedildi.

AFAD'ın ilk belirlemelerine göre depremde can kaybı yaşanmadı. İlk belirlemelere göre 266 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı bilgisi verildi. 1 vatandaşın ise ağır yaralı olduğu ifade edildi.

İŞTE DEPREM ANI


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.