Derbi Öncesi Beşiktaş'tan Flaş Karar

Mancini, Beşiktaş karşısında takım savunmasını 4 futbolcudan kuracak. Beşiktaş'ta ise yönetim siyah beyazlı oyuncuların derbi ile ilgili konuşmalarını yasakladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2014 15:03
Derbi Öncesi Beşiktaş'tan Flaş Karar

Derbi için Mancini’den özel plan... Galatasaray Teknik Direktörü, Beşiktaş maçında taktiksel bir değişime imza atacak. Uzun süredir 3-5-2 dizilişi ile sahaya çıkıp zaman zaman oyun içinde skora göre değişikliğe giden Mancini, Beşiktaş maçında 4’lü defans sistemine dönme kararı aldı. İtalyan hocanın diğer taktiksel değişiklikleri ise şöyle...

1-Selçuk ve Melo ile özel olarak görüşen Mancini, bu iki ismin kilit rol oynayacağı görüşünde...

2-Sneijder ile Burak, dönüşümlü olarak Drogba’nın arkasında serbest oyuncu olarak oynayacak.

3-Dörtlü defansa dönen Mancini, Chelsea maçı öncesi Drogba’dan da olumlu bir mesaj bekliyor.

Beşiktaş’ta konuşma yasağı

Beşiktaş Kulübü Başkanı ve yönetimi siyah beyazlı oyuncuların Galatasaray derbisi ile ilgili konuşmalarını yasakladı. Futbolcularıyla görüşen teknik direktör Slaven Bilic ise, “Biz Türk Telekom Arena’ya 1 puan için gitmiyoruz” dedi. Siyah beyazlı kulübün futbol komitesinden Erdal Torunoğulları ise, “Galatasaray yenilmeyecek takım değil ama çok tehlikeli bir rakip. Beşiktaş takım olarak son haftalarda inanılmaz aşama kaydetti. Takım oyunu olarak çok iyi performans sergileyerek hedefimiz olan 3 puanı elde etmek istiyoruz. Oyuncularımızın son ana kadar savaşacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

Dany ilk kez G.Saray’a karşı
Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Galatasaray’dan kiraladığı Dany Nounkeu, bu akşam Arena’da eski takımına karşı transferinden sonra ilk defa forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.