Derdini Anlat Isparta

İYİ Parti Milletvekili Adayı Her Mecrada Ispartalının Derdini Dinliyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 15:05
Derdini Anlat Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, seçim çalışmaları kapsamında her platformda Isparta'nın ve Ispartalı'nın derdini dinliyor.

Yoğun bir tempo ile çalışan Cesur, İl merkezi, ilçeler, beldeler, köyler ve mahallelerde düzenlediği programlarla hem sorunları dinliyor, hem de çözüm önerilerini anlatıyor. Dr. Cesur, karşılaştığı ilgiden ise bir hayli memnun.

Bire bir yaptığı çalışmaların yanı sıra çağın iletişim aracı olan internet üzerinden de etkili bir çalışma yürüten Dr. Aylin Cesur, kurduğu "Derdini Anlat Isparta" internet sitesi ile de hemşerileriyle dertleşiyor.

Binlerce Ispartalının derdini yazdığı internet sitesinde en çok dikkat çeken konular işsizlik, tarım, ulaşım, Isparta Davrazspor, eğitim, hayvan hakları ve çevre konuları oluyor.

İnternet sitesini her gün bire bir takip ettiğini ve siteye yazılan dertlerle ilgili çalışmalar yaptığını, projeler ürettiğini anlatan İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur; "Ben Tıp doktoruyum. İşim derde derman olmak. Öğrendiklerimi Allah izin verirse ve milletimiz de uygun görürse, memleketime siyasette hizmete çevirme zamanı" dedi.

Dr. Cesur, "Benim iddiam şu; Eskişehir'de, ikisi de öğretmen anne-babanın kız evladı olarak cumhurbaşkanı doktoru olabildiysem, Türkiyemizin her köyünden bir Aylin çıkmalı ve ben de buna hizmet edebilmeliyim. Demirel'in hikayesi; İslamköy'den Çankaya'ya uzanan uzun ince bir yoldur ve kendi deyişiyle bunu Cumhuriyet'e borçludur. Ben de hizmetle geçen 50 senenin ürünüyüm işte. 20 sene Güniz Sokak'ta, Çankaya'da, köy köy, kasaba kasaba ülkemin her köşesinde, Kosova'dan-Batı Şeria'ya dünyanın her yerinde Demirel ile buna Sokak'ta, Çankaya'da, köy köy, kasaba kasaba
ülkemin her köşesinde, Kosova'dan-Batı Şeria'ya dünyanın her yerinde Demirel ile buna çalıştım" ifadelerini kullandı.

DERDİNİ ANLAT ISPARTA SİTESİNE ULAŞIP DERDİNİZİ YAZMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN http://www.derdinianlatisparta.com

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.