Dere Köprüsünün Yapımında Sona Gelindi

Dere Köprüsünün Yapımında Sona Gelindi

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2020 14:13
Dere Köprüsünün Yapımında Sona Gelindi

Dere Mahallesinde uzun yıllar önce yapılan ancak son yıllarda çatlaklar sebebiyle yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan köprünün yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye ile DSİ işbirliğinde yenileme çalışmaları devam eden köprüde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve köprünün trafiğe açılacağını söyledi.

Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte mahallelerine hizmet geldiğini dile getiren Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, “Unutulan Dere Mahallemiz Şükrü Başkanımızla hatırlandı. Köprümüz tehlike arz ediyordu. Başkanımıza seçildiğinde durumu izah ettik, kendisi geldi, incelemelerde bulundu. DSİ ile proje hazırlandı, köprümüzün yenileme çalışmalarına başladı ve sona gelindi. 10 güne kadar asfalt çalışmaları da yapılacak. Başkanımıza ve DSİ’mize teşekkür ederiz” dedi.

Geçmişte mahallelerinde doğalgaz sorunu bulunduğunu, Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte bu soruna da el attığına dikkat çeken Muhtar Taşçeken, “Başkanımız sayesinde şu anda doğalgaz girmeyen evimiz kalmadı. Allah razı olsun” görüşlerinde bulundu.
Gökçay’dan, Dere Mahallesine uzanan çayboyu olduğunu belirten Taşçeken, “Bu yerde çok kötüydü. Bu da yapıldı. 2021 yılında da mahallemizdeki Bezirgan Şelalesi dediğimiz Andık Deresi de mesirelik alan olacak. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.