DERE PARK Projesi 2016'da Hizmette

DERE PARK Projesi 2016'da Hizmette

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2015 18:32
DERE PARK Projesi 2016'da Hizmette

Eğirdir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Dere Park Projesi çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Altınkum Mahallesi'nde yapılan proje, Eğirdir halkına hitap edecek nitelikte yapılıyor.

Altınkum Mahallesi'nde bulunan daha önceden mezbelelik halindeki 3760 m2'lik yeşil alanda Yapay şelale, çocuk oyun grupları, büfe ve çaybahçesi olarak dizayn edilecek Dere Park projesi çalışmaları devam ediyor. İhalesi yapılan projenin 2016 yılının ilk ayında halkın hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj ve park bahçe düzenlemelerinin de yapılacağı Dere Park, Eğirdir halkına hitap edecek.

Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Uysal, çalışamaları devam eden Dere Park Projesi ile Altınkum Mahallesi'nin ayrı bir görünüme kavuşacağını söyledi. Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Uysal, 3760 m2'lik alanda uygulanan Dere Park Projesi'nin şehircilik açısında da bölgede önemli bir proje olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Gülay Uysal, "Dere Park projesiyle Altınkum Mahallesi'ne 3760 m2'lik büyük bir park kazandırılmış olacak. Bu projeyle birlikte Yapay şelale, çocuk oyun grupları, büfe ve çaybahçe alanı olacak. Mezbelelik bir alanı modern ve güzel bir parka dönüştürmek için çalışmalara başladık. Projemiz 2016 yılının ilk ayında tamamlanarak hizmete girecektir. Başta Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olmak üzere projede emeği geçen personellerimizi kutluyorum. Eğirdir'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.