Dereboğazı Bizim Geleceğimizdir

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, “Hiçbir siyasi hedef ve proje bizim için Isparta’mızın geleceğinden önemli değildir. Dereboğazı bizim geleceğimizdir, geleceğimizle kimsenin oynamasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 11:33
Dereboğazı Bizim Geleceğimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, “Dereboğazı yolunun yatırım planında olmadığını ve çeltikçi güzergâhının programa alınacağını bunun da Isparta’nın kaderi ile oynamak olduğunu yetkililerin bu duruma derhal müdahale etmesi gerektiğini gündeme ilk Milliyetçi Hareket Partisi getirmiştir.

Bizim endişelerimiz gerçek olunca Ispartalı hemşerilerimiz bu konuyu sahiplenmiş atalarımızdan emanet olan bu yola sahip çıkmışlardır. Sonraki aşamalarda ise Isparta da aynı gün aynı anda hep birlikte bu konuda bir eylem yapılması ve bunun Kent konseyi tarafından gerçekleştirmesi kararlaştırılmıştır. Bizde bu durumda konuya tüm Isparta sevdalılarının sahip çıkması adına, bir siyasi parti olarak; parti bayraklarımızla orada olmayacağımızı ama atalarımızın emanetine sahip çıkmak için bir Isparta sevdalısı olarak orada hazır olacağımızı kamuoyumuzla basın ve Tv aracılığı ile pek çok defa paylaştık.

Bu konuda tavrımız net ve açıktır:‘’ Hiçbir siyasi hedef ve proje bizim için Isparta’mızın geleceğinden önemli değildir. ‘’ Dereboğazı bizim geleceğimizdir, geleceğimizle kimsenin oynamasına müsaade etmeyeceğiz. Tüm Isparta sevdalılarının katılımıyla, Kent Konseyinin Pazar günü saat 13’te Sav’da gerçekleştireceği şölende buluşmak üzere” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum