Dereboğazı Duble Yol Çalışması Başladı! (VİDEO)

Isparta Kent Konseyi önderliğinde Dereboğazı Duble Yol yapımının 2013 yatırım planına alınması için yapılan eyleme çok sayıda kurum ve vatandaş katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 13:23
Dereboğazı Duble Yol Çalışması Başladı! (VİDEO)

Isparta Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen Duble Yol eylemi, Sav Kasabası çıkışında yapıldı. Isparta Milletvekilleri Ali Haydar Öner, Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, DSP, İşçi Partisi, ADD, TEMAD, Türk Ocakları, Kamu Sen gibi bir çok siyasi parti,dernek ve kitle örgütü temsilcileri eylemde hazır bulundu.
Halk oyunları gösterileri ile başlayan eylemde Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Bülbül'ün ardından CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz'da birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından, yolda temsili çalışma başlatıldı. Kazma ve küreklerle gelen vatandaşlar Ispareta Antalya Dereboğazı Duble yolunun yapım çalışmasını temsili olarak başlattılar. Eylem boyunca sadece Türk bayrakları ve Kent Konseyi tarafından hazırlatılan "Isparta İçin Elele, Dereboğazı Duble Yolumu İstiyorum" yazılı dövizler taşındı.

Eylemde "Isparta Burada Gör Bak Hele Ankara" şeklinde sloganlar attı. Eyleme Adalet ve Kalkınma Partisi'nden temsilciler katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum