Dereboğazı Planlamada Yok!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bölünmüş yol yapım çalışmaları haritası güncellendi. Haritada bölünmüş yol çalışmaları için Dereboğazı ve Konya yoluna yer verilmedi. Ancak, Sav-Ağlasun ile Antalya-Karaöz arası duble yol yapım çalışmasına başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2014 20:10
Dereboğazı Planlamada Yok!


Akdeniz Gazetesi’nin haberine göre; Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bölünmüş yol yapım çalışmaları haritası 31.03.2014 tarihiyle güncellendi. Güncellenen haritada bölünmüş yol çalışmaları için Dereboğazı ve Konya yoluna yer verilmedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bölünmüş yol yapımı haritası 31.03.2014 tarihi itibariyle güncellendi. Güncellenerek karayollarına sunulan bölünmüş yol haritasına göre Isparta’ya sadece 18 km Burdur dağ yolu öngörüldü.

Haritada bu yol bireysel ihale edilecek bölünmüş yollar kapsamında gösterildi. Isparta’nın en çok beklediği Dereboğazı ile Konya yolu konusunda herhangi bir bölünmüş yol bilgisi verilmedi.

Haritaya göre hizmete açık bölünmüş yoların 23 bin 064 km, yapım çalışmaları devam eden bölünmüş yolların 2 bin 535 km, ihale edilecek bölünmüş yolların 3 bin 240 km olduğu bilgisi verildi.

Akdeniz Gazetesi bu haberi “Avun Isparta’m Avun” başlığıyla manşetinden duyurdu.

BAŞBAKAN SÖZ VERMİŞTİ
Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Isparta mitinginde sözünü verdiği Sav – Ağlasun ve Antalya – Kraöz arasındaki duble yol yapımı için de ilk kazma vuruldu.

İŞTE KANAL32'NİN O HABERİ


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum