Dereboğazı ve Hızlı Trende Yeni Bir Gelişme Yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Mitinginde merakla beklenen Dereboğazı Duble Yolu ve Hızlı Trenle ilgili yeni bir müjde vermedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 16:50
Dereboğazı ve Hızlı Trende Yeni Bir Gelişme Yok

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta mitinginde merakla beklenen Dereboğazı Duble Yolu ve Hızlı Tren konusunda beklenen müjdeleri vermedi.

Dereboğazı yolu ile ilgili olarak Ağlasun Yolu’na kadar 10 kilometrelik bölümün ihaleye çıktığını kaydeden Erdoğan, Antalya’dan da Karacaören Barajı’na kadar olan bölümün ihaleye çıktığını kaydetti. Yolun tamamı ile ilgili net bilgiler vermeyen Erdoğan, etaplar halinde yolun tamamlanacağını söyledi.

Hızlı tren konusunda da Isparta’nın beklentilerine cevap verilmedi. Hızlı trenin Isparta’dan geçmesini ve Isparta’nın bir istasyon olarak planlanmasını talep Isparta, bu konuda da Başbakan Erdoğan’dan bir möüjde bekliyordu.

Ancak Başbakan Erdoğan konuşmasında “Isparta’da hızlı trenden yararlanacak. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Başbakan Erdoğan Isparta'nın merakla beklediği ve medyanın ortak manşetlerine taşıdığı konular arasında yer alan Polis Okulu hakkında da bir müjde vermedi.

Başbakan Erdoğan, son genel seçimlerde geldiği Isparta’da Dereboğazı duble yolu ile ilgili olarak yapılacağı sözünü vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum