'Dereboğazı Yolundan Daha Önemli'

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Isparta-Burdur Dağ yolu'nun ticaret açısından Dereboğazı yolundan çok daha önemli olduğunu iddia etti.

Yayınlanma:
'Dereboğazı Yolundan Daha Önemli'

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Isparta-Burdur dağ yolunun duble yol olması halinde iki ilin ticari ilişkilerinin artacağını söyledi.

Tural ayrıca, bu yol Dereboğazı yolundan daha öncelikli yapılması gerekmektedir dedi.

BURDURLULAR ALIŞVERİŞ İÇİN ISPARTA'YA GELİYOR
Başkan Tural açıklamasında; "Isparta-Burdur dağ yolunun çift yol olması Isparta'daki ticari hareketliliği artıracaktır. Bu yolun bir an önce tamamlanması halinde Burdurlu vatandaşlarımızın Isparta'ya daha çok gelmesini sağlayacaktır. Yapılan bir araştırmaya göre Burdurluların %70’nin Isparta'ya geldiği ve Ispartalıların % 70’nin de Antalya'ya  gittiği tespit edilmiştir. Eğer Burdur yolu bir an önce tamamlanırsa Isparta'da ticaret hareketlenecektir. Antalya yolu daduble yol olsun, karşı değiliz. Ama öncelik Isparta - Burdur yolu olmalıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum