Deregüme Yolu'nda Feci Kaza

Sık sık kazalarla gündeme gelen Deregüme Kavşağı bu sabah 1 minübüs ve iki otomobilin karıştığı feci bir kazaya daha ev sahipliği yaptı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2014 14:12
Deregüme Yolu'nda Feci Kaza

Muzaffer Türkeş Mahallesi 115 ve 156 Caddelerin birleştiği kavşakta 3 araç birbirine girdi.

Erdoğan Kaya’nın kullandığı 32 PR 828 plakalı aracın kavşağa hızlı girmesi nedeniyle, Mahmut Asaf İşçi’nin kullandığı 32 FD 167 plakalı kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan kamyonet, yolda sürüklenerek yolun karşısında bulunan 50 plakalı aracı kullanan Engin Kılıç’a çarptı. Kamyonet karşı yoldaki araca çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil, itfaiye ve polis ekiplerini aradı. Olay yerine 112 Acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Mahmut Asaf İşçi ve kamyonetin içinde yolcu olarak bulunan Ramazan Uzunburun, ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri de takla atan kamyoneti ve hasarlı iki aracı kaldırdı. Kaza sonrası 156 cadde trafiğe kapatıldı.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum