Deregümü Spor Güle Oynaya 2:0

Deregümü Spor Güle Oynaya 2:0

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2016 13:18
Deregümü Spor Güle Oynaya 2:0

2 Amatör futbol ligi A grubu maçları hafta sonu düzenlenen müsabakalar ile başladı.

Müsabakaların başlaması ile birlikte ilk maçına çıkan Deregümü Gençlik Spor Rakibi Kuleönü Gençlik Spor ile Pazar günü karşı karşıya geldi. İlk yarıda kontrollü futbolu ile göz dolduran Deregümü G.S. ikinci yarıda oynadığı etkili futbolu ile hanesine 3 puanı yazdırdı.

KONTROLLÜ ELDEN BIRAKMADILAR
Takımının kontrollü futbolu elden bırakmayacağını maç öncesi dile getiren Teknik patron Mesut Kahveci, ‘Ligimizin ilk maçında kaybetmeyi istemiyoruz. Bunun için kontrollü futbol ile gol peşinde koşacağız. Kazansakta, kaybetsekte takımımızın her zaman arkasındayız. Bizleri yalnız bırakmayıp tribünleri dolduran taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

İLK YARI GOLSUZ TAMAMLANDI
10:00’da başlayan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maça hızlı başlayan taraf olan Kuleönü G.S. oyunun devamlılığını getiremedi. Kuleönü ve Deregümü Gençlik Sporun iki şutu direkte patladı fakat ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İKİNCİ YARI BOMBA GİBİ DEREGÜMÜ GENÇLİK SPOR
İlk yarının golsüz geçmesinin ardından Deregümü Gençlik Spor adeta patlama yaşadı. İkinci yarının başlama vuruşundan sonra 49 dakikada 19 sırt numarası ile ter döken GökanEratan takımını 1 -0 öne geçirdi.Başlamavuruşunun ardından Gökantakımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Deregümü G.S.:2, Kuleönü G.S.0 idi. Maçın ilerleyen dakikalarında ise gol sesi çıkmadı.

KULEÖNÜ İSYAN ETTİ
Maçın bitimine 1 dakika kala, bir mücadeleden sonra rakip spor oyuncuları ile Deregümü Spor arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine sahaya güvenlik güçleri girerek Kuleönü Spor oyuncularına müdahale etti. Olayın ardından rakip oyuncular sahayı terk etti. Maç sonu sevinçlerini paylaşmak isteyen taraf, ilk maçından iki gol ile 3 puan alan Deregümü Gençlik Spor oyuncularını saha kenarına çağırıp alkışladılar.

MAÇIN KARNESİ
Saha: Milli Egemenlik Stadı
Deregümü Gençlik Spor: Arda***, Ali Osman**(70dk), Kürşat Burak***,Hüseyin****,Burak***,Mehmet Can**, Fatih***, Gökhan Eratan****, Halil Can***, Savaş**,Ceyhun**(80dk), Cihan (70dk)***, Davut (80dk)**
Kuleönü Gençlik Spor: Ahmet*, Ali**, Zübeyir*, Gökan**, Ali Kocaemir*, Fevzi***, Mehmet*, İbrahim*(75Dk), Cihat*, Oğuz?,Semih*, Mustafa(75Dk)?.
SarıKart:
Kuleönü: Ali, Semih, İbrahim.
Deregümü:Burak
Kırmızı:-

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.