Derelioğlu: “Sadece Ceplerini Düşünüyorlar”

Eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu, Isparta Emrespor’a sahip çıkılmasıyla ilgili girişimlerinde önüne taş koyulduğunu iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2012 20:37
Derelioğlu: “Sadece Ceplerini Düşünüyorlar”

Derelioğlu, “Biz takımı almak istiyoruz, sorun üzerine sorun çıkarıyorlar. Hiçbir konunda yardımcı olmuyorlar. Sadece ceplerini düşünüyorlar. Isparta kimsenin umrumda değil” diye sitem etti.

Oktay Derelioğlu, “Ben meraklı değilim Emrespor’a! Emrespor benim umrumda değil. Isparta benim umrumda. Ben de diyorum ki ben bir hedef adamıyım. Şu ana kadar para harcadım diyor para istiyorlar. Onun nerden biliyim harcadığını? Evrak göster diyorum gösteremem diyorlar Beni açıkçası oradan kaçırttılar ” diye tepki gösterdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor’un başına geçmesi beklenen ancak uzlaşılamaması üzerine kırmızı-siyahlı takım defterini kapatan Eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu, açıklamalarda bulundu. Derelioğlu, perde arkasında yaşananları açıkladı.
Beşiktaşlı eski Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu, Isparta Emrespor’a sahip çıkılmasıyla ilgili girişimlerinde önüne taş koyulduğunu ileri sürdü.

İşte Derelioğlu’nun açıklamaları: “Normal şartlarda bize üstte para vermeleri lazım. Biz gene gittik. Oradakilerin tek derdi para. 3 kuruş 5 kuruş. Biri harcama yapmış onu istiyor. Biri bana pay hani diyor. Isparta’yı kimsenin düşündüğü yok. Ben de diyorum ki ben bir hedef adamıyım. Hedefe giderken de yanımızda yardımcıların olması gerekiyor. Şirket olmuş evrak istiyorum. Borç varmış SSK’ya, bu borçları ben kapatacakmışım. Takımı öyle vereceklermiş. Ben meraklı değilim Emrespor’a! Emrespor benim umrumda değil. Isparta benim umrumda. Biz Isparta için elimizden geleni yapacaktık. İsmail Çalışkan ise yardımcı olmaya çalıştı.

Valiyle, Belediye başkanıyla bütünleşip takımı iyi yerlere götürmeyi hedefliyordum. Borçları kapatıp, öyle alacakmışım. Yöneticilerde ikiye bölünmüş. Herkes orada ne koparsam kar diye düşünüyor. Kimsenin hiç bir şeyi düşündüğü yok. Burası bir şirket. Şirketteki evrakları tamamlamazsan ben nerden bileceğim birine çek verdiysen. Beşiktaş’ın durumu ortada bir gecede 100 milyon, 200 milyon ödenek almışlar kendilerine. Ben nerden bileceğim bunu. Bu takımı almamamın sebebi hep bahaneler üretilmesi ve bizim kaçırtılmak istenmemizdi. Tek dertleri para hadi dedik İleri de veririz para. Adamlar diretiyor para diye. Şu kadar para harcadım diyor para istiyor. Onun nerden biliyim harcadığını? Evrak göster diyorum gösteremem diyorlar. Şirket değil mi bu? Şirkette harcamalar faturalı olarak gösterilir. Maliyeden ve avukat tanıdıklarım var. Hepsiyle konuşuyorum. Böyle saçmalık olmaz diyorlar. Adamların tek derdi para. Neymiş adamların bana para vermesi gerekirken, gelmişler para istiyorlar. Beni açıkçası oradan kaçırttılar. Kim tek başına bir şey yapabilir ki.

Dünyada ki hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. Tek başına alıp yukarı çıkarması o kadar kolay değil. Barcelona Dani Alves’i, Puyol’u Pique’si, İniestası, Xavi’si olmasa koca bir hiç. Anlaşma olsaydı hedeflerimiz büyüktü. Ama karşı taraf sorun üzerine sorun çıkarttı. Daha kulübü almadan para istiyorlar. Evrak istiyorum vermiyorlar. Yok şu kadar harcama yaptım diyor para istiyorlar. Beni her yerden istiyorlar olmasa da olur. Ama ben o adamlarla yan yana gelemem. Biz beş senede Süper Lig diyoruz adamlar gülüyor. Bu durumda bu iş olmaz. Bıraksınlar gitsinler tamam o zaman. Ben bu takımı zirve yaptırırım. Valilik, Belediye kenti bütünleştirim yeter ki buna müsaadele edilsin.”

Haber: Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum