Derneklere Kumar Baskını

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından dernek ve lokallerde kumar oynatıldığı, alkol alındığı ve sigara içildiği ihbarı üzerine 5 derneğe baskın düzenlendi.

Yayınlanma:
Derneklere Kumar Baskını

Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan baskınlarda, Yayla Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı, alkol alındığı ve sigara içildiği tespit edilmesi üzerine kumar oynayan 3 kişiye ve dernek işletmecisine işlem yapıldı.

Yedişehitler Mahallesinde faaliyet gösteren dernekte ise, 4 kişiye kumar oynadığı için, 2 kişiye de kapalı mekanda alkol tüketimi ve sigara içmekten işlem yapıldı. Dernek işletmecisine ise kumar oynatmaktan ve kapalı mekanda sigara içirmekten işlem yapıldı.

Muzaffer Türkeş Mahallesinde bir işyerinde ise 4 kişiye ve işyeri işletmecisine kumar oynamak ve oynatmaktan işlem yapıldı.

Kutlubey Mahallesinde bir dernekte 5 şahsın sigara içtiği tespit edildi ve işlem yapıldı.

Piri Mehmet Mahallesinde ise bir lokalde 4 şahsın sigara içtiği ve lokalin açılış kapanış saatlerine uymadığı tespit edilip, şahıslara ve lokal işletmecisine işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum