Dernekleri Bir Araya Getireceğiz

Kayserililer Derneği Şube Başkanı Ali Sami Gördeles, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’yı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Dernekleri Bir Araya Getireceğiz

Tüm dernekleri bir araya getireceklerini söyleyen Çakmakçı, “Derneklerin birbirleri ile iletişim halinde olmalarını sağlayacağız. Bu şekilde toplum adına önemli gelişmelerin sağlanacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Ziyarette dernek hakkında bilgi veren Gördeles, “Derneğimizde 160 üyemiz var. 2 ayda bir yemek aktiviteleri oluyor, ziyaretlerimiz oluyor. Her kesimden üyemiz var. Kayserililer olarak, kayseri insanını bir araya toplamak istedik.” dedi.

Başkanlığa geldiği takdirde yapmak istediği projeleri anlatan Çakmakçı ise, “Biz CHP olarak çeşitli dernekleri ziyaret ettik. Enteresan bir olayla karşılaştık. Bazı derneklerin yeri güzel, bazılarının ki kötü. Biz bütün dernekleri bir araya toplayarak, şehir adına önemli bir gelişim sağlayacağız. Sosyal aktivitelerin olduğu ve derneklerin birbirleriyle iletişim halinde olduğu bir mekan oluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

ÇAKMAKÇI’DAN TÜMSİAD’A ZİYARET
CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, TÜMSİAD Başkanı Akın Tuna’ya ziyarette bulundu. Tüm adayların çok iyi çalıştığını vurgulayan Akın Tuna, “Bu yıl seçimler başa baş gidecek gibi görünüyor. Tüm partiler seçimi çok ciddiye alıyor. Ama biz istiyoruz ki, insanlarımız takım tutar gibi parti tutmasın. Yönetime hizmet edecek insanların getirilmesi gerekiyor. Particilik yapılırsa bu imkansız olur.” ifadelerini kullandı.
Çakmakçı ise Isparta’da yapmak istediği projeleri anlattı. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

ÇAKMAKÇI IYAŞPARK’TA ISPARTALILARLA BULUŞTU
CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Pazar günü ise saat 12-14 arasında vatandaşlarla Iyaşpark AVM’de buluşarak Ispartalılara projelerini anlattı. Iyaşpark AVM içinde Ispartalılarla buluşan Prof. Dr. Çakmakçı vatandaşların sorularını yanıtlayarak belediye başkanı “Isparta’nın sorunlarını sizlerden dinlemek ve sizin taleplerinize öncelik vermek istiyoruz. Bu nedenle halk günü şeklinde sizlerle bir arada olmak istedik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.