Dersi Siz Vereceksiniz

29 Martta yapılacak ön seçimle ilgili mesaj veren CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar ön seçim sonucu oluşturulacak milletvekili aday listesi ile iktidara talip olacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2015 17:24
Dersi Siz Vereceksiniz

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar 29 Mart’ta yapılacak ön seçimle en mükemmel milletvekili aday listesinin CHP üyeleri tarafından belirleneceğini söyleyerek “ben öğretmenim, işimiz ders vermek. Ama hayat tecrübem gösteriyor ki, bugün ki gibi iktidarlara en iyi dersi halk verir. Yani CHP üyeleri iktidara ders vermekle görevli” dedi.

29 Martta yapılacak ön seçimle ilgili mesaj veren CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar ön seçim sonucu oluşturulacak milletvekili aday listesi ile iktidara talip olacaklarını söyledi. Coşar ön seçim yöntemi ile aday listesi oluşturarak CHP’nin demokrasi dersi vereceğini belirterek “CHP üyeleri aday listelerinin oluşturulmasında birincil olarak sorumludur. Bu tarihi sorumluluğun gereği olarak en iyi milletvekili aday listesi sizlerin oyları ile belirlenecek” diye konuştu.



İKTİDAR HEDEFİ
CHP’nin iktidar hedefi ile sandığa gideceğine dikkat çeken Süleyman Coşar “ben öğretmenim, aldığım eğitimle hayatım boyunca ders vermek için yetiştirildim. Ama hayat tecrübemden öğrendiğim bir şey var ki, o da en büyük dersi geniş halk kitlelerinin verdiğidir. Bugün Türkiye’nin tepesindeki iktidar halkın vereceği dersi hak etti. Halkın sırtında kurulan tahtları yıkmakla sorumluyuz. Bu tarihi sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için her CHP üyesinin 29 Martta sandığa giderek, Isparta’yı temsil edecek milletvekillerimizin aday listesini belirlemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ
Cumhuriyet Halk Partisinin adında da yer alan halka karşı sorumlu olduğunu belirten Coşar “bizim içimizde birikmiş öfkemiz var. Bu öfke sadece bizim değil geniş kitlelerinin de içinde. Fakat oluşturulan korku imparatorluğu halkın öfkesini kusmasını engelliyor. Benim CHP üyelerine çağrımdır. Öyle cesur, öyle cumhuriyet ideolojisi ile yetişmiş adaylar belirleyin ki halk içindeki öfkesini taşıyan kişilerin bizim milletvekili listemizde yer aldığını görsün ve destek versin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum