Derya Demiral’dan önemli bir başarı

Ispartalı Milli Krosçu Derya Demiral, başkentte yapılan Kulüplerarası 1. Lige Yükselme Yarışmalarında 2 kategoride gümüş madalya kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2013 12:41
Derya Demiral’dan önemli bir başarı

Isparta’nın son yıllarda yetiştirdiği başarılı krosçular arasında yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri 4. sınıf öğrencisi Milli Takım sporcusu Derya Demiral, önemli bir başarıya imza attı.

10 yıldır krosla ilgilenen ve çok sayıda derece elde eden Demiral, kulübü Mersin Meskispor’un Ankara’da yapılan 1. Lige Yükselme Yarışlarında birinci olmasında pay sahibi oldu. Naili Moran Atletizm Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalar nefesleri kesti.

Yarışmada Büyük Bayanlarda Meskispor birincilik elde etti.
Ispartalı milli atlet Derya Demiral, 3000 metre engelli ve 1500 metrede ikinci olarak gümüş madalya kazandı. 4×400 metre bayrak yarışında birincilik kazanan Demiral’ı Mersin Meskispor, dereceleriyle göz doldurdu.
Milli Atlet Derya Demiral, krosu çok sevdiğini ve kopamadığını belirterek, “Antrenörüm Faruk Erdoğan Öztürk ve takım arkadaşım Engin Özen’e de desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.