Desteğe Her Zaman Hazırız

Desteğe Her Zaman Hazırız

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2021 18:18
Desteğe Her Zaman Hazırız

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret eden Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan, 2022 yılında ürün çeşidini daha da fazlalaştırmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (GÜLBİRLİK) kuruluşu Rosense, iç piyasanın yanı sıra dış piyasada önemli işlere imza atıyor. Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan, Avrupa’nın yanı sırada birçok Uzak Doğu ülkesine de ürün gönderdiklerini belirtti. Rekabette kalitenin ön plana çıktığını belirten Işıdan, burada önemli olanın daha fazla inovatif ürün üretmek olduğunu söyledi.

CEMİYET BAŞKANI BAŞ’A ZİYARET

Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan ve Genel Müdür Yardımcısı Şerife Gökdoğan, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti. Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan, kozmetik sektöründeki çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Almanya, Hollanda, Fransa gibi çeşitli Avrupa ülkelerindeki birçok önemli merkezdeki raflarda Rosense ürünlerinin satışa sunulduğunu hatırlatan Işıdan, “Buralardaki raflara bir ürün koyabilmek inanın çok zor. Ama biz Rosense olarak bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Avrupa’ya gönderilen ürünlerin kalitesinin yanı sıra ambalaj ve pek çok özelliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Işıdan, “Gül suyu başta olmak üzere, el vücut kremleri, losyon, yüz temizleme ürünleri, güneş kremi, parfümler üretiyoruz. Ambalaj değişikliğiyle beraber kozmetiğe gıdayı da dahil edersek yaklaşık  150’ye yakın barkot ürünümüz var” dedi.

Işıdan, Rosense ürünlerini taklit ederek ürün satışa sunanlara ilişkin hukuki mücadelelerinin ise aralıksız devam ettiğini kaydetti.

ŞİRKET OLARAK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE HEP ÖNLERDEYİZ…

Isparta Defterdarlığı tarafından bu yıl açıklanan ve 2020 yılını kapsayan Kurumlar Vergisi rekortmenleri sıralamasında tahakkuk eden 2.089.241.73 liralık vergi dilimi ile 7. Sırada yer aldıklarını kaydeden Rosense Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Şerife Gökdoğan’da, pandemi dönemine rağmen geçtiğimiz yıl yurt dışına satışlar yönünden verimli bir yıl geçirdiklerini kaydetti.

HER ZAMAN KATKI VERMEYE HAZIRIZ

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretlerinden dolayı Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan ve Genel Müdür Yardımcısı Şerife Gökdoğan’a teşekkür ederek, Isparta’nın gül ürünlerinin tanıtımında basın olarak her zaman katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti. Rosense Şirketi yöneticileri de bundan böyle Basınla daha sık bir araya gelerek tanıtım konularında neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunacaklarını sözlerine eklediler.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.