Desteğimiz Her Zaman Sürecek

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı, 2 Şubat’ta Manisa’da yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi Müsabakalarına katılmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2014 17:27
Desteğimiz Her Zaman Sürecek

Kros Takımı Antrenörleri Sibel Yılmaz ve Lütfi Yılmaz ile Rümeysa Coşkun, Tuğba Kurt, Kübra Güler, Havva Gıcır ve Hatice Özbalcı’dan oluşan sporcular, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Spor Kulübü Antrenörü Lütfi Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın destekleriyle ilerlediklerini belirtirken, “Müsabakalarda iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyoruz” derken, 4 yıl sonra atletizm takımı olarak büyük hedeflerinin bulunduğunu dile getirdi.

2 yıldan buyana müsabakalara katıldıklarını ve 16 yaş altı A kategorisinde Türkiye Kros Ligi’nde 5 sporcu ile mücadele ettiklerini ifade eden Yılmaz, 2 Şubat’ta Manisa’da Türkiye Kulüpler 1500 metre Kros Ligi’ne katılacaklarını, yine aynı şekilde 2. etap yarışlarının da 23 Şubat’ta Denizli’de yapılacağını aktardı. Yılmaz, bunlardan iyi sonuçlar elde ederek, 9 Mart’ta Samsun’da yapılacak olan finallere katılma arzusunda olduklarını kaydetti.

Kulüp antrenörleri ve sporculara başarı dileklerini ileten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Sporcularımızın büyük gayret ve azim içerisinde olduklarını düşünüyorum. Derslerinizle birlikte spor yapmanız çok güzel bir şey. Hem vücut gelişiminiz hem de derslerinizde daha fazla başarılı olacaksınız. Sizlere olan desteğimiz her zaman sürecek. Ailenizi, okulunuzu ve bizleri gururlandıracağınıza olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca sporculara antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanılmak üzere ayakkabısından, spor çantasına, formasından eşofmanına kadar spor malzemesi hediyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum