Destek Demek Siyasallaşma Değildir

ITSO Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendisine adaylık yarışında açık destek veren CHP İl Başkanı Vedat Şenol’a teşekkür edip bu tür desteklerin odayı siyasallaştırmaya dönük bir hareket olmadığını söyledi. Başdeğirmen “Siyaset toplumun her kesiminde vard

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 11:49
Destek Demek Siyasallaşma Değildir

ITSO Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendisine adaylık yarışında açık destek veren CHP İl Başkanı Vedat Şenol’a teşekkür edip bu tür desteklerin odayı siyasallaştırmaya dönük bir hareket olmadığını söyledi. Başdeğirmen “Siyaset toplumun her kesiminde vardır” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine az bir zaman kala kulisler de hareketlendi. En son Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol ve Milletvekili Ali Haydar Öner yaptıkları özel açıklamada ITSO seçimlerinde Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini açıklamışlardı.

CHP’YE TEŞEKKÜR ETTİ
Başdeğirmen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için henüz resmi adaylığını açıklamamışken CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un şahsını destekleyici açıklamasından ötürü son derece mutlu olduğunu söyledi.
Ticaret ve Sanayi Odalarının tüccar ve sanayicinin temsil edildiği kurumlar olduğunu hatırlatan Başdeğirmen şunları söyledi.

“Ülkemiz demokratik bir ülkedir, tüm üyelerimizin bir parti görüşü mutlaka vardır, bizim odamızda tüm parti mensuplarının da odasıdır.
Ben ve benim gibi Ticaret ve Sanayi Odasında seçilip görev almak isteyen arkadaşları siyasi partilerin desteklemesi kendilerine gösterilen bir teveccühtür. CHP’de benim şahsıma teveccüh göstermiştir”

CHP’nin bu desteğinin odanın siyasallaşması yönünde bir hareket olmadığını da vurgulayan Başdeğirmen “Böyle bir şey olmaz. Sonuçta siyaset toplumun her kesiminde vardır. Ancak Ticaret ve sanayi Odamız hiçbir zaman siyasi irade altına girmemiştir.
Ama şehrimize yapılacak her türlü yatırımı siyasilerin desteği ile yapmak zorundadır.

Ticaret ve Sanayi Odası güçlü bir sestir. Ancak kendi başına tek bir değildir. Şehrimizde ki tüm irade ile güçlü ve tek bir sestir. Isparta’yı geliştirmek için her kesimle bir olmalıyız, birlikte olmalıyız, diyalog içerisinde hoşgörülü olmalıyız” açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum