Destekleme Müracaatları 31 Aralık’ta Sona Eriyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çitfçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan çiftçilere verilen mazot gübre ve Toprak Analizi destekleme müracaatları 31 Aralık’ta sona eriyor.

Yayınlanma:
Destekleme Müracaatları 31 Aralık’ta Sona Eriyor

Ödemeler hakkında bilgiler veren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı olan çiftçilere en az 1 dekar tarım arazisi olmak üzere destekleme yapılacağını söyledi.

Şölen, 2013 yılında dekar başına; 2,90-7,00 TL. arası Mazot Desteği, 4,00-7,00 TL. arası Gübre Desteği, 2,50 TL. Toprak Analizi Desteği ödenecektir.

Mazot, Gübre ve Toprak Analizi desteğinden faydalanmak isteyen çiftçilerimiz ile 2013 yılı içerisinde ÇKS kaydını yaptırmış ancak Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme dilekçesi vermeyen çiftçilerimizin 31 Aralık günü mesai bitimine kadar İl ve İlçe Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.