Desteklemiyorsunuz Küfür Bari Etmeyin

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapmış olduğu konuşmada Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, ana muhalefetin sürekli polisin şiddet uyguladığı söylemlerine sert çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2013 18:57
Desteklemiyorsunuz Küfür Bari Etmeyin

Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu önerge aleyhinde açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Recep Özel, ana muhalefet partisine yüklendi. Özel; “Sürekli polisimizin şiddet uyguladığını söylüyorsunuz. Biz Ak Parti kadroları olarak polisimizin arkasındayız. Polisimizi desteklemiyorsunuz, ama küfür etmeyin” diye konuştu.

Özel yapmış olduğu konuşmada ise; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kürsüde emeğe saygıdan bahsedenler bu kürsüdeki su bardağını değiştirenleri, kürsünün etrafını toplayan çalışanlarımıza bile şiddet uygulamaya kalkıyorlar. Polise başlattığınız şiddeti burada da gösteriyorsunuz.

Şiddeti Ak Parti’nin teşvik ettiğinden bahsedenler ve biraz önce bu kürsüde konuşan CHP’li milletvekilinin söylediklerine ağzım varmıyor. O milletvekilinin konuşmaları 18 yaş uyarılı dinlenmesi gerekiyor. Diyorlar ki gençlerimizi yedirtmeyiz. Hiç merak etmeyin. Biz yaşatmakta yanayız. Yedirmenin ne olduğunu CHP daha iyi biliyor.

Biz Ak Parti olarak 76 Milyonun kardeşçe bütün hukuku koruyarak yaşamasını arz ediyoruz. Siz ana muhalefet olarak polise ve araçlara taş atanlara, esnafın dükkanlarına zarar verenlere “Bu yaptığınız yanlış diyebildiniz mi?” Eylemden vazgeçenlere bile “Çadırı niye kaldırıyorsunuz” diye tepkide bulundunuz. Talepleri dile getireceğinize, şiddeti dile getiriyorsunuz. İkide bir buraya öneri getiriyorsunuz.

Kanunlar çerçevesinde eylem yapanlara şiddet uygulanmıyor. Bakıyoruz Gezi Park’ında polis yalvarıyor. “Ne olur şiddeti bırakalım” diyor. Öte yandan terörist gruplarına “Niye buraya bayrak astınız” bile diyemiyorsunuz. Arkadaşlar bu meseleyi yine çatı altında düzelteceğiz. Türkiye’de bir sorun varsa Ak Parti kadroları tarafından bu sorun çözülür. Ben sözlerime son verirken Türkiye’nin huzur ortamının tekrar kavuşmasını istiyorum” diye konuştu.

Milletvekili Özel kürsüden ayrılırken, Polis demokrasinin polisidir. İkide bir polis şiddet uyguluyor diyorsunuz. Bu çatı göçerse hepimiz altında kalırız. Polisimizin arkasındayız. Desteklemiyorsunuz o zaman küfür bari etmeyin” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum