Dev Salon Çok Yakında Hizmette

2000 seyirci kapasiteli spor salonunun çok yakında Isparta halkının hizmetinde olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 12:47
Dev Salon Çok Yakında Hizmette

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Işıkkent Mahallesine yaptırılan Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek 2 bin kişilik spor salonu ay sonunda müteahhit firma tarafından teslim edilecek.

​ İlgili müteahhit firmanın 680 gün içerisinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim taahhüdü verdiği spor salonu çok yakında Isparta halkının hizmetine sunulacak. İçerisinde birçok sportif etkinliğin yapılabileceği spor salonu Isparta için önemli yatırımlardan biri olurken 7’den 70’e tüm Isparta halkı 2000 kişi seyirci kapasiteli spor salonundan faydalanabilecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in bizzat takip ettiği spor salonu iç ve dış inşaatı tamamladı. Modernizasyon ve dekorasyon çalışmalarının yapıldığı salonda yapılan işleri yerinde görmek ve gerekli incelemelerde bulunmak için 3 Ocak 2014 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek spor salonu şantiyesine giderek son bilgileri aldı.

2000 seyirci kapasiteli spor salonunun çok yakında Isparta halkının hizmetinde olacağını belirten Murat Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum