Dev Uyuşturucu Operasyonu!

Dev Uyuşturucu Operasyonu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2016 12:36
Dev Uyuşturucu Operasyonu!

Isparta’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kilogram esrar ele geçirildi.

ISPARTA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Eğirdir Baklan Köyü’nde yapılan operasyon neticesinde 24 kg. Esrar maddesi ve esrar maddesi elde etmek için yasadışı ekilmiş 2000 kök Kenevir bitkisi ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Eğirdir ilçesi Baklan köyünde, S.Y.ve Y.Y. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri alınmış, adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalar neticesinde 24 kg. esrar maddesi, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca ve ormanlık araziye ekili 2000 kök Kenevir bitkisi ile birlikte şahıslar suçüstü yakalanmıştır. Ele geçirilen 24 kg. Esrar maddesi, 4 adet av tüfeği ve 2 adet tabanca muhafaza altına alınmış, 2000 kök kenevir bitkisi yakılmak suretiyle imha edilmiş, S.Y. ve Y.Y. isimli şahıslar adli makamlara çıkartılmak üzere gözaltına alınmıştır. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum