Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Isparta Devlet Hastanesinde Yangın tatbikatı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 16:31
Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün, afet anında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik başlattığı tatbikatlar sürüyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim çalışması kapsamında Isparta Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik tatbikat gerçekleştirildi. İtfaiye Müdürlüğü öncelikli olarak mutfak tüplerinin olası yangın anında söndürülmesiyle ilgili bilgi verdi. Daha sonra hastane bahçesinde yapılan tatbikatta alev alan bir tüpe nasıl müdahale edileceği gösterildi.

Isparta Belediyesi İtfaiye Amiri Mustafa Balcı, insan sağlığında olduğu gibi afetlerde de ilk müdahalenin çok önemli olduğunu belirterek, ''Olası bir yangında en büyük tehlike panik oluşturmaktır. Böyle bir vakada sağduyulu hareket ederek önce kendi güvenliğini sağlayan kişinin yangını ilk müdahale ile söndürebilecektir'' dedi.

İtfaiye müdürlüğü hastane personeline cihazların da nasıl kullanılacağı konusunda uygulamalı olarak gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.