Devlet Hastanesi'nden 8 Mart Jesti

Devlet Hastanesi'nden 8 Mart Jesti

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2016 10:44
Devlet Hastanesi'nden 8 Mart Jesti

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavi görerek geçiren kadınlara, hastane personeli tarafından gül hediye edildi.

Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Yavuz ile Başhekim Yardımcısı Elif Adanır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü hastanede tedavi görerek geçiren kadınları ziyaret etti.

Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yavuz ve Adanır, kadınlar günü dolayısıyla hastalara gül hediye etti.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede tedavi gören hastaların yarısına yakınının kadın olduğunu söyledi.

Böyle bir günde kadınları yalnız bırakmak istemediklerini ifade eden Yavuz, onlara hem geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını hem de günün anısına bir gül hediye ettiklerini kaydetti.

Başhekim Yardımcısı Elif Adanır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hastanede çeşitli etkinlikler düzenlendiklerini dile getirdi.

Hastanede çalışan kadın personele ve kadın hastalara yönelik bir sunum programı hazırladıklarını ifade eden Adanır, sunumda kadının sosyal hayattaki önemini ve tarihte önemli kadınları gösterdiklerini kaydetti.

Programı takip edemeyenleri de odaları da ziyaret ettiklerini anlatan Adanır, kadınlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, onlara gül hediye ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.