Devlet Milletin Fikirlerini Önemsiyor

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2013 11:18
Devlet Milletin Fikirlerini Önemsiyor

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti STK'larla yapacakları görüşmeden önce Vali Memduh Oğuz'u ziyaret ettiler.

Gül toplantı salonunda ağırlanan Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyetine Vali memduh Oğuz, Isparta gülü hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Akdeniz Heyeti Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Biz buraya konuşmaya değil dinlemeye geldik. Devlet milletin fikirlerini önemsiyor. Bizde milletimizin fikirlerini dinliyoruz" dedi.

Hisarcıklıoğlu'ndan sonra konuşan Kadir İnanır ise, Isparta'da olmaktan çok mutluluk duyduğunu söyledi. Hayatında gül dolu bir masaya oturmadığını ifade eden Kadir İnanır, Güllerin şehrinde güllerin içinde olmaktan mutluyum dedi.



Gül Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'da katıldı.

Gül Toplantı salonunda düzenlenen ziyaretin ardından Akil İnsanlar Barida Hotels'e geçerek sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum